Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

grafik kundmiljonen

Ett stort TACK till er alla!

Responsen för Kundmiljonen har varit enorm, det är väldigt roligt tycker vi! Vi vill tacka alla som sökt, tipsat andra eller på annat sätt spridit information.

 

Här kan du läsa om de glada kunder som skänkt sin del av Kundmiljonen till de verksamheter som ligger dem varmt om hjärtat. Verksamheter som nu får ett välkommet tillskott till kassan av hela 25.000 kr - häng med!

 

Här ser du den senaste filmen av Kundmiljonen. Vill du se vilka som vunnit på din ort? Under Kundmiljonens vinnare lägger vi löpande ut filmer och reportage från de utdelningar som gjorts.

 

Läs mer om Kundmiljonen här

Annalill nominerade Pajala skidspårsförening

Med Kundmiljonen vill vi ge våra kunder möjlighet att vara delaktiga och påverka vårt arbete med att göra våra orter och samhällen bra att bo, verka och leva i. Skidspårsföreningen i Pajala som med ideella krafter skapar förutsätttning för fin skidåkning är ett bra exempel på detta.
Nu är det din till Annalill!

Annalills motivering

I vår norra del av landet är tillgången på snö god, men många föreningar kämpar med ekonomin för att kunna underhålla skidspår t.ex. Jag ser gärna att en extra slant går till Skidspårsföreningen Pajala, som sedan 2009 arbetat ideellt med att köra upp skidspår i anslutning till centralorten. Spåren är högklassiga och omfattar elljusspåret (ca 4 km), en anslutningsrunda mot ortens sportanläggningar och närliggande bostdsområden (ca 6 km tur och retur), samt spår till myren Vasikkavuoma, som ligger drygt 4 km från elljusspåret.

Detta möjliggör för alla åldrar att komma ut på skidor i naturens friska luft under vår långa vinter och härliga vårvinter. Fler och fler bland både infödda, inflyttade och nyanlända Pajala-bor upptäcker skidåkningens tjusning, både som motionsform och mental avkoppling, vilket kan ses som en stor insats för folkhälsan.

 

Om Pajala skidspårsförening

Pajala Skidspårsförenings sida på Facebook kan du läsa mer om föreningens ideella arbete, aktuell uppdateringa a spårstatus och hur du kan bli medlem och bidra till det fina arbetet.

 

Vi hoppas att 25 000 kr kommer väl till pass, och säger stort GRATTIS till Annalill och Pajala Skidspårsförening!

Se fler av Kundmiljonens vinnare

Totalt 40 st kunder vinner 25 000 kr till en verksamhet som ligger dem varmt om hjärtat. Vi publicerar allt eftersom.

Se fler vinnare här