Hoppa till textinnehållet

Privat - banktjänster för en bättre privatekonomi och enklare vardag

Moving in to the new house

Vi har de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar dig och din familj inom bland annat sparande, lån, pension, försäkringar, kort och betala.

Aktuellt just nu

Gör Piteå ännu bättre!

Piteå fyller 400 år, och vi funderar på den bästa presenten. Vad skulle göra ett bra Piteå ännu bättre? Du som bor i Piteå, har bott i Piteå eller helt enkelt känner dig som en pijtbåo kan skicka in ditt förslag senast 31 mars. Piteå fyller 400. Så vad önskar du dig?

 

Behöver du juridisk hjälp?

Bör jag skriva testamente? Vad händer vid en separation? Vem ärver mig? Det och mycket mer kan vi hjälpa dig se över. Som kund i Sparbanken Nord har du tilllgång till 30 minuters fri juridisk rådgivning.

A winter walk with the stroller.

Gröna bolånet

För att uppmuntra ett miljövänligare boende erbjuder vi ett extra avdrag på 10 räntepunkter på ditt bolån om du bor i ett hus som är skonsamt mot miljön.

gröna löv och husritningar

Du som inte började spara igår kan göra det idag

Att spara pengar till barn kan ge en bra start i ett framtida vuxenliv, till exempel när tonåringen vill åka på språkresa eller ta körkort.

A family outdoors with raincoats on.

* Lån på 100 000 kr till 5,23 % rörlig ränta, återbetalningstid 5 år, uppläggningsavgift 300 kr och aviavgift 0 kr, ger effektiv ränta på 5,49 % (200626). Totalt att betala 113 593 kr, antal betalningar 60 st och snittbelopp 1 888 kr/mån.

Vi hjälper dig

Bli kund idag

Med Mobilt BankID blir du kund hos oss på några minuter. Du får direkt tillgång till ett konto och kan ansöka om fler tjänster i internetbanken. Välkommen!

Tips och råd

koll din privatekonomi

Lär dig om hur du sparar till en ny bostad, pensionen och får pengarna att räcka hela månaden. Vi bevakar områden som är viktiga för din privatekonomi. Håll dig uppdaterad!

Nu kan du använda Fitbit Pay och Garmin Pay

Betala med ditt bankkort Mastercard i smartklockorna Fitbit och Garmin i butik.

Gamin

Vill du träffa oss?

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi finns här för dig!

 

Three persons in a discussion at a café.

Använd våra tjänster säkert

Vi tillhandahåller säkra lösningar för alla tjänster. Så här hjälper du till att skydda dina uppgifter.

Woman using her laptop at a coffee shop.