Hoppa till textinnehållet

Sparbanken Nord - Framtidsbanken

Vi avsätter 8 miljoner extra!

Vid ett extrainsatt möte i styrelsens framtidsutskott beslutades att avsätta extra medel till föreningar, organisationer och näringsliv som drabbats ekonomiskt av coronavirusets följder.

För att vi är en Sparbank!

Vi vill under dom närmsta fem åren investera ytterligare ca 100 miljoner i regional hållbarhet och handlingskraft. Vi är en sparbank.

 

Samtidigt som vi självklart gillar att göra goda affärer engagerar vi oss mer än gärna i frågor som är viktiga för Norrbottens framtid. Särskilt stolta är vi över att få vara med och investera i regionens utveckling.

 

Vi kallar det för Sparbanken Nord – Framtidsbanken.
Sparbanken Nord är en stark och lönsam regional bank. Vi bedriver bankverksamhet och ägnar både själ och hjärta till frågor som är viktiga för regionens framtid. Sånt som bara vi kan – och vill – göra. Till nytta för människor, föreningar, organisationer och företag. För de unga och barnen, de mitt i livet och seniorerna. För hon och han. För knattarna, eldsjälarna, entreprenörerna och samhällsbyggarna. Tillsammans med våra kunder gör vi vår region ännu starkare. De resurser vi skapar går inte till några aktieägare, utan de stannar här och gynnar våra kunder på olika sätt. Vi investerar i näringsliv, forskning, ledarskap, ungdom, utbildning, idrott och kultur. 

 

Vi är en sparbank.

Läs mer om vårt samhällsengagemang i vårt nyhetsrum

Vill du också bli kund?

Gillar du sparbankstanken? Vill du kanske också bidra genom att bli kund hos oss? I så fall är du varmt välkommen! Läs mer och fyll i intresseanmälan i länken nedan:

 

Vi är en sparbank!

Charlotte Kalla berättar om varför hon är en stolt ambassadör för Sparbanken Nord.

 

 

Charlotte Kalla

Se alla vinnare i Kundmiljonen

Följ utdelningar, se filmerna och läs om våra vinnande kunder och mottagande föreningar.

 

Reportage och filmer

Läs våra reportage och titta på våra filmer