Hoppa till textinnehållet

UNG i Sparbanken Nord

Sparbanken Nord vill vara det självklara bankalternativet för dig som är ung.

Norrbotten är platsen där vi finns, men också överallt där du är.

Vart än livet tar dig så följer vi med. 

Hos oss får du allt det där som gör det enkelt att vara kund. Dessutom är du med och bidrar till sånt som är viktigt i vårt samhälle. Tillvaron och möjligheterna för unga är en sån sak.

Vårt erbjudande till dig som är Ung & Student

Föreläsning - Ung ekonomi

Vi vill ge dig som är ung ökade kunskaper och förståelse för hur du kan påverka din ekonomi - både nu och längre fram i livet. Därför kommer vi gärna ut till din skola och berättar om vardagsekonomi på ett lättsamt sätt. Tipsa din lärare om en intressant och givande föreläsning!

Banken och Ung företagsamhet

Framtidens entreprenörer och företagsamma medarbetare finns bland dagens unga, och er vill vi satsa på! Därför samarbetar vi sedan många år med Ung Företagsamhet och erbjuder dig som ung företagare en bra paketlösning för ditt UF-företag och stöd på vägen.

Ungdomar om ekonomi

Prat om veckopeng

Hur är det för dig?

Lyckoslanten

I Lyckoslanten får du tips och kan lära dig mer om hur det funkar med till exempel pengar och sparande. Alla skolor i landet får tidningen fyra gånger per år.

Dröm om vuxenliv

Unga pratar framtid.

Leva studentliv

Vad kostar det att leva och hur går det ihop när man studerar?
Läs mer och få tips här:
 

Studentbudget

Studielån och studiebidrag

 


Känner du igen dig i filmen?

Ung och student

Grunden till en sund och hållbar vardag är att ha koll på sin ekonomi. Du som studerar på högskola eller universitet och har CSN-insättning i vår bank får tillgång till våra mest populära tjänster.

Skydda dina pengar

Undvik att bli lurad på nätet!

Banker och andra företag blir - till och från - utsatta för säkerhetsangrepp och bedrägerier. För att minska riskerna utvecklar vi ständigt våra säkerhetslösningar. Kontakta oss gärna om du har frågor!

Läs mer om säkerhet